ik doe wat ik wil
en zal het altijd zo doen
anders krijg je spijt
als je niet gedaan hebt
wat je graag wou doen
iemand anders de
schuld geven kun je niet
je bent baas over jezelf
je bent een kapitein
je leven is jouw schip
dus doe wat je wilt doen
en zorg goed voor jezelf
iemand anders doet dat niet
mensen houden graag van kletsen
roddelen pesten kleineren
hef je hand omhoog als een winnaar
immers voor dat je geboren werd
was je al de snelste dus kampioen
door weer en wind
wind mee of wind tegen
bereik je doel
pak wat er te pakken valt
en probeer bovenal te streven
te streven naar je einddoel
denk niet aan anderen
anderen denken niet aan jou
wie jou lief hebt
heeft jou lief
morgen is er weer een nieuwe dag
een nieuwe dag vol geheimen
vol met kansen misschien ook tegenslag
probeer dat dan te verwerken
te verwerken met een mooie lach
alle zorgen bewaar je maar voor morgen
morgen dat is nog niet vandaag
probeer de zorgen uit je hoofd te zetten
vaar een koers die jij hebt uitgezet
geen matrozen die zich durft te verzetten
dus doe wat je wilt doen
en zorg goed voor jezelf
iemand anders doet dat niet
denk niet aan anderen
anderen denken niet aan jou
wie jou lief hebt
heeft jou lief
wie jou lief hebt
heeft jou lief