Ik had je nog zo graag willen verwennen,
’s avonds samen met warme chocomel op de bank,
met een marshmellow erin,
maar jij wilde anders.
Ik had nog zo graag verder willen gaan met jou,
je helpen om jezelf (terug) te vinden,
te ontdekken, wie je nou eigenlijk bent,
maar jij koos
een andere weg.
Misschien zullen onze wegen zich ooit
nog kruisen
en kom je terug van je beslissing om alleen verder te gaan.
Je koos voor een leven, niet van deze wereld,
maar als je jezelf ooit tegenkomt,
besef dan dat mijn deur altijd is open blijven staan.
-
Er is altijd een weg terug –
© Opwegnaarbeter.com