Tien op tien
________________
Soms weet ik niet meer
wat ik nu werkelijk voel
Soms begrijp ik zelf niet meer
Wat ik nu echt bedoel
Door jarenlang verbergen
Is mijn masker mijn gezicht
Ik kan niet meer verdrietig zijn
Althans niet in het daglicht
Niet als ze het kunnen zien
Want dat willen ze echt niet
Ze weten wel waar ik voor dien
Goeie punten halen en meer niet
Ze gebruiken me, iedereen van hen
Ze misbruiken me, ieder die ik ken
Het enige waarvoor ze me wel zien
Is die ene tien op tien
...