Uit het niets
kwam Iets
en dat iets
Was meer dan zomaar iets
Zomaar bestond niet meer
en het kwam nog een keer
Tekeningen en symbolen
begonnen in men wereld rond te dolen
en zo’n zalig gevoel
je kan moeilijk weten wat ik bedoel
Als je er niet bent geweest
hou je dan maar bedeesd
Jij weet niet waarover ik praat
maar ik weet dat het mij wel baad
En nu begin ik te Geloven
Dat Zij hierboven
Niet alleen iets aan mij wouden laten zien
maar het moest worden gezien en ingezien
een Komeet Voorspeld
Velen op geteld
En anderen ook uitgeteld
Een geheim zo groot voor de massa zo grijs
en de mensheid zo klein
maar de Dood is daar met zen zeis
en de machtigen willen vertrekken voor de pijn
Jaren geleden
na lange Leden
Kwamen Visioenen
Niet voor oenen
Ik bleef maar staren
en kon niet bedaren
want wat dat waren
moet je mij niet vragen
Water en botsing gezien
het waren er bijna tien
Die maar kwamen uit het Niets
Dat is wel kits