Ik droom als ieder doch ik zie en herinner me niets.
Muziek belangrijk maar het doet me niets.
Verf aan je handen, snee in je vingers, lijm in je haar. Brommer in de kreukels.
Hobby’s komen en gaan net als de dag van gisteren en morgen.
Vriendschap kent geen afslag ,alleen rechtdoor.
Opgerakeld verleden de doodsteek voor wat de toekomst verborgen houd.
Wat is gezegd kun je niet terug nemen al lieg je alsof het gedrukt staat.
Het leven is niet kort , je let te veel op de klok.
Een slecht geweten bestaat niet je wist waar je aan begon.
Humor is me vreemd , als ik lach denk ik aan iets anders.
Genoeg geouwehoerd , dom gezeurd , heb mezelf weer opgebeurd .
Met vriendelijke groet , de onbekende schrijver