Kon ik maar vliegen
Als ik kon vliegen, vloog ik naar mijn grote liefde
Altijd zo leuk,lief&blij,In mij gedachten ben je altijd heel erg dichtbij.
Ik kan niet zonder jou, Jij bent mijn grote liefde waar ik altijd van hou.
Ik ben bij je in goede tijden maar ook in slechte tijden,ik zal altijd voor jou blijven strijden!
Hou mij maar rustig, want ik wil zoveel
Ik wil je knuffelen,kussen en nog veel meer, probeer mij dan maar te blussen!
Zoveel liefde heb ik nog nooit gevoeld,jij die me lekker kroelt
Jij altijd zo leuk lief en blij en ik mar denken: Ik wil alleen. maar bij je zijn
Ik ben blij dat ik je ken, want voor mij ben je echt een SUPERMAN!!
Jij die mij hartje warm maakt, dat heb ik nog nooit in me leven meegemaalt
Jij doet zoveel met me, dat is niet te beschrijven
Jij zal en blijft in me hartje zitten, en jij zou altijd mij blijven verhitten
Ik kan maar een paar woorden zeggen, en die woorden zijn:
IK HOU VAN JOU!!!