als van gouddraad gesponnen
zijn de kostbare momenten
van deze dagen
zussendag, het klinkt zo gewoontjes
maar als je in de zestig bent
is het niet meer zo gewoon
al je zussen nog te hebben
bovendien alle drie schorpioen
maar alle drie zo anders
een dennetje, zo slank, de ander iets molliger
en dan ikke de dikkerd
maar wat we delen is die gulle lach
de humor, die soms schalks
om het hoekje komt kijken
we groeiden niet samen groot
maar we zijn elkaar wel trouw
de een kan niet zonder de ander
dan is er vaak een bijna wekelijks telefoontje
"ik dacht net aan je"
niks bijzonders, nou geloof me maar
in mijn leven is het een heel kostbaar
"weten" dat ze er zijn
en ik houd zielsveel van ze
dus stap ik straks een zondag
vol kostbare momenten in
prettige dag freaks
helaas niet zoveel tijd voor reacties
Cobie