Het gras is altijd ergens groener
eenmaal zal ik je nog bellen
daarna hoor je me niet meer
dan zal de stilte zich oprichten
als een wand die dempt
ik belde dag na dag
mijn vingertoppen bloedend
er was enkel een bericht
spreek je boodschap in….
niet dat ik jou terug wil
heb enkel een simpele vraag, waarom?
eerst was er liefde tussen ons
met af en toe een twistpunt
van twistpunt naar dispuut naar wrok
was dit gespeeld, of wou je een ander
nu dan tabee, het ga je goed
Riiiing….mag ik terug bij je komen
ela