Lieve mama en papa,
Lange tijd dat ik jullie heb geschreven,
maar er gebeurt veel in mijn leven.
Zoals bij ieder mens mooie en minder mooie dingen,
één event was een hoogte punt dit jaar,
En dat heeft te maken met ringen,
jullie zoon, mijn broer is nu met zijn vrouw een paar.
Wij mochten er bij zijn,
het was mooi, intiem en klein.
Wat heb ik jullie gemist daarbij,
maar ik voelde jullie ook zij aan zij.
Met twinkel ogen daar staan die twee kinderen,
en de liefde van jullie voor ons konden mijn tranen niet verminderen.
Een mooi en gezond gezin en ik kan alleen maar trots zijn,
nu ook met een “echte” schoonzus in mijn leven dat is fijn.
Mijn vriend en ik, mams jij kent hem net, paps jij helaas niet,
is er ook dit jaar zo goed voor me geweest , bij blijdschap en verdriet.
Ik heb niet zo’n goed jaar achter de rug op werk en dat is me tegengevallen,
ik heb mijn hoofd niet laten zakken, maar het kan helaas een deel van je leven vergallen.
Actie heb ik genomen, vrienden heb ik aangesproken en het duurde even,
maar gelukkig kan ik jullie nu ook goed nieuws melden, volgend jaar ga ik weer passie nastreven.
Vakantie misschien niet op korte termijn maar het gezin waar ik me nu in bevindt ,
is heerlijk toeven in een fantastisch huis en ik ben zo blij als een klein kind.
We werken samen hard, ons hondje is ons rustpunt,
het samenzijn met familie en vrienden is een lichtpunt.
We houden van elkaar en wat en wie we tegenkomen en bij ons past, op ons pad,
ik wilde jullie eigenlijk alleen maar zeggen, maak jullie geen zorgen rust zacht, ik heb op mijn leven weer vat.
Ik mis jullie vaak bij alledaagse dingen van het leven,
maar ik weet ook dat jullie mij aanmoedigen, leef om te leven al is het maar voor “even”.
Miss you and love you lot’s,
Jullie dochter Miriam