De muziek speelt zachtjes,
Mijn hoofd zit vol gedachtes.
Niet wetend waar naar toe,
Sluit ik mijn ogen toe.
Ik speel de noten steeds maar weer,
In mijn hoofd gaat alles heen en weer.
Ik open mijn ogen, kijk naar het papier,
En langzaam probeer ik te spelen.
Wanneer mijn vingers over de toetsen gaan,
Voel ik de betovering, die me raakt.
Ik kijk naar de noten en vertaal wat er staat,
En mijn gedachte, die vergaat
Mijn gedachten worden weer stil,
En ik word vrij om verder te gaan.