Energie
Energie ruist door mijn vingers,
zoekend
naar de juiste klank
Zoekend
naar een vertrouwde stem,
een puur geluid,
Een zacht gebrom
van binnen,
Een stem
een stem die zegt
waar ik moet eindigen
maar ook
waar ik moet beginnen.
met ogen
mij eigen ogen gesloten
zie ik
waar de klanken vallen.
waar mijn gevoel de baas is
zonder regels,
zonder weerstand
overbrug ik
een onzeker pad
naar een melodieuze wereld
waar alle klanken
van de toekomst
en van het verleden
met elkaar een nieuwe ladder zullen delen.