Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
mijn wens is uitgekomen
Gedicht : mijn wens is uitgekomen
Ik zag je voor het eerst
en ik dacht wat een spetter
een paar maanden later was jij mijn vriend
geworden
Een leven zonder jou
kan ik niet meer wensen
je geeft mij de liefde
waar ik lang naar gezocht heb
Wij hebben elkaar na al die jaren
gevonden
elkaars ware liefde
Ik wil je zeggen dat ik ontzettend veel van je hou
en met jou samen de toekomst in wil gaan.
Reacties op dit gedicht
ILse Bruintjes vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
wervelende regenboog
:
Dinsdag, november 12, 2013 20:03
veel geluk!
Over dit gedicht
Auteur:
ILse Bruintjes
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
12 november 2013
Thema's:
[Hoop]
[Houden van]
[Geluk]