Åh jag minns den tiden så väl.
När hjärtat brann för en annan själ.
Visste då att det aldrig skulle bli du och jag.
Varför undrar jag nu, har vänskapen slitits itu.
Det som en gång verkade kunna vara för evigt.
Två män som jag ännu inte glömt än.
Ni var då mitt allt, men det gick inte hem.
Någon annan stal mitt liv och min själ.
Så synd att vår relation skulle hamna i kläm.
Det som en gång verkade kunna vara för evigt.
Nu har flera år gått och så mycket har hänt.
Kan fortfarande inte glömma alla känslor jag känt.
Har nu någon annan kär men ni kommer alltid finnas här.
Ännu saknar jag det som varit,
det som en gång verkade kunna vara för evigt.