Liefje het is voorbij, wat zal ik je missen!
Het doet zo´n zeer dat je zo moest beslissen.
Die momenten met jouw waren de mooiste van mijn leven.
Het doet verschrikkelijk pijn om die op te moeten geven.
De vraag blijft waarom ons dit moest overkomen,
een leven met jou, daarvan zal ik altijd blijven dromen.
Waarom was elke seconde met jou zo perfect,
waarom veroorzaak jij zo´n ongekend effect?
Een effect op mijn leven waarbij ik mij totaal verlies,
een effect waarbij ik jou boven de hele wereld verkies.
Voor mij blijft het altijd een gegeven,
voor jou zou ik mijn leven willen geven.
Deze liefde was volgens mij niet te overtreffen,
we pasten beter bij elkaar dan je ooit zult beseffen.
Met jou zou ik verder willen leven,
maar het is me helaas niet gegeven.
Liefste, ik zal je helaas moeten laten gaan,
want je kiest voor een ander bestaan.
Met ongekende smart geef ik al dit moois uit handen,
maar mijn vuur voor jou zal voor altijd blijven branden.
Want voor altijd heb je een plekje in mijn hart veroverd,
voor altijd ben ik door jou innerlijke schoonheid betoverd.