De afstand maakt onbereikbaar
jij mag blijven zoeken, reiken
naar wat jouw ziel verlangt
Geen woord wordt meer gesproken
er wordt alleen maar nagedacht
gekauwd, gesneden en gebeten
Als je samenvalt met die ander
nog onbekend, maar min of meer
omschreven, dan hangt de vlag in top