Drie Belgische vrienden kwamen gezapig binnengereden
in het mooie noordse Zweden
Alle drie dertigers en gezonde mannen
op vriendenweekend en zonder plannen
De zon scheen fel
en ja, ze wisten het wel
De vrouwen schaarser gekleed en mooi als wereldwonderen
die ze vanop een leuk terras konden bewonderen
Ze konden hun mond maar niet houwen
over die sensuele blonde vrouwen
Hun ronde vormen
creëerden innerlijke stormen
De decibels werden luider en verder hoorbaar
en het was dan ook onontkoombaar
Dat de mensen af en toe eens keken
naar die mannen uit andere streken
Zo ook keken die bewuste vrouwen naar de luidruchtige mannen
hun verwachtingen werden dan ook hoog gespannen
Maar ze piepten gauw anders , onze drie telgen
toen één van de dames zei "aah ... ook Belgen"