...
Voorbij jou en mij
ligt een veld
we kunnen er nu
nog niet bij
maar heb geduld
mijn lief, nog even
en we zijn vrij
Voorbij jou en mij
mijn lief, ligt een veld
waar liefde bloeit
als bloem en bij
hou mijn handen vast
omarm mij, o verlaat
nu niet mijn zij
Want
De tijd is daar
de mens is klaar
het wereldtoneel
verdwijnt
nu dit veld langzaam
als een geboorte
in onze gedachten
verschijnt
Grijp mijn woorden
als handen aan
en hou ze vast, mijn lief
voor zij zijn waar
ja, ik neem je mee
naar een veld
voorbij goed en kwaad
ik zie je daar
F.