"Dit universum iszomaar éénvan de terloopse gedachtenvan God"Misschien is datwat mijn gezonde verstandnog net kan aanvaardenals plot
"Dit universum is
zomaar één
van de terloopse gedachten
van God"
Misschien is dat
wat mijn gezonde verstand
nog net kan aanvaarden
als plot