ik heb een foto
een foto van ons samen
een foto toen ik nog klein was
ik zou die foto zo weer willen maken
ik zou graag weer zo oud zijn als toen
ik zou graag weer zo vrolijk willen zijn
zou ik ooit weer zo kunnen lachen als op die foto?
zou ik ooit weer zo vrolijk kunnen zijn als op die foto?
ik kan ooit weer zo lachen als toen op de foto
ik kan ooit weer zo vrolijk zijn als toen op die foto
maar die foto die heb ik niet meer
die foto is verbrand
maar die foto die heb ik nog
die foto die zie ik elke keer
in mijn hoofd
wat ook wel eens word gezegd:
je kan bewijs vernietigen, maar de herinneringen kan je niet vernietigen
kom eens kijken op seas.jouwweb.nl