Jij komt niet meer dichterbij
veel te bang, je zou eens
kunnen breken als een droge tak, knak
Ik heb je losgelaten, Chinese nachtegaal
jij pikte bloed uit de vingers met worm
voor jou een smakelijk maal
Later heb ik pas begrepen
hoe slecht jouw zicht ook was
des te beter de reuk naar banaal