Het diepste gevoel,
uit zich in stilzwijgen.
Jij bent mijn leven,
jij bent mijn licht.
Jij bent de glimlach ,
op mijn gezicht.
Jij bent mijn ogen,
bent mijn geluid.
Jij bent het kippenvel,
op heel mijn huid.
Jij bent mijn wanhoop,
bent mijn verdriet.
Jij bent de tranen,
die ik vergiet.
Jij bent mijn leven,
jij bent mijn doel.
Jij bent mijn alles,
diepgeworteld
mijn gevoel!!