De pijn die lag achter de muren
wordt wakker en klopt aan
hoe lang gaat het nog duren
dat ik het uit kan staan
hoe lang nog moet ik vechten
om mijzelf te kunnen zijn?
wanneer zal ik hechten
aan de ik zonder pijn.
hoe lang voor ik mag bekennen
dat het helemaal niet gaat?
hoe lang nog tot ik stop met rennen
en ik durf zeggen hoe het staat?
Hoe lang voordat de pijn mag bestaan
zonder dat ik het verstop?
Hoe lang tot het zal gaan,
rust en orde in mijn kop.
Hoe lang zal ik nog schuilen
voor alles dat ik voel
hoe lang tot dat ik mag huilen
hoe lang nog tot mijn doel?