Z’n hele lange leven, nooit bang geweest
In het gangstermilieu werd hij gevreesd
Jarenlange dienst bij de Brusselse BOB
Dragen tot zijn beruchte reputatie mee
Maar zijn hele gevaarlijke leven lang
Is hij nog nooit zo bang, zo bang
Geweest voor z’n hartoperatie eind mei
Die mislukte hartoperatie blijft hem bij
Die persoon stierf aan de complicaties
Na 2 geslaagde slagadertransplantaties
Maar hoeveel voelen zich niet beter nadien?
Ook jij, grootvader, hebt die mensen gezien
Maar toch blijf jij zo bang, zo bang
Hoe onvoorstelbaar is jouw levensdrang?
Alles komt wel in orde, dat moet je geloven
Hoewel niemand je dat met zekerheid kan beloven
Achter je humor zit onzekerheid en angst verborgen
Peter, ik wens je veel sterkte, maak je niet te veel zorgen
Groeten vanwege je kleinkind,