5 jaar geleden …
Vandaag is het alweer 5 jaar geleden dat je wegging uit het leven ..
Toen had je de mensen die jouw liefhad niks meer te geven.
Vandaag dacht ik nog even aan die tijd dat je er was …
Speciaal voor jouw hef ik vandaag het goed gevulde wijnglas.
Lieve Erik, ik denk nog veel aan je en mis je nu toch wel weer even extra meer …
De dag dat je vertrok zonder reden deed zo zeer..
Nu zijn we alweer 5 jaar verder en ondertussen ben ik getrouwd, mama en weer zwanger
En nee Erik niet van die lul-de-behanger !
Je nichtje is gelukkig met iemand waar ze superveel van houd!
En soms heel stillejtes om je rouwt!
Heel veel heb jij voor mij betekend het allerlaatste jaar …
Want daarvoor ben ik je ontzettend dankbaar!
Nooit heb ik je het kunnen zeggen hoe dankbaar ik je altijd ben geweest!
Jouw hier om me heen missen doe ik het allermeest.
Soms heel even zou ik wel willen dat je er nog was en je zag hoe gelukkig ik nu ben.
Je ziet het wel van boven af denk ik, want je weet hoe ik ben!
Liefs Marianne