Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de onzichtbare schakel
De onzichtbare schakel
Gelijkwaardigheid als maat
geen strijd om eigen wil
Of het allemaal vanzelf gaat
in mening geen verschil
Mijn hand hoeft niet te leiden
vasthouden is al genoeg
Ik hoef niet uit te wijden
jij bent alles wat ik vroeg
Ik dans in jouw bewegen
verdrink in jouw ogenpaar
Van brutaal opeens verlegen
jij krijgt het voor elkaar
Een gesprek vaak overbodig
verstaan elkaar in een enkel blik
Geen verdere poespas nodig
gewoon samen jij en ik
Hoe liefde kan versterken
een wonderlijk verbinden
Als harten samenwerken
elkaar onzichtbaar vinden
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
witteroos
:
Woensdag, november 27, 2013 23:40
Heerlijk te ontdekken dat wij gewoon vredelievend zijn. Geen pijn wensen voor onszelf en voor medemensen, ongeacht hoe groot of klein zij of wij zijn. Warme groet.
mucho
:
Woensdag, november 27, 2013 23:10
wat een kanjer weer, klaas
klasse!
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
27 november 2013
Thema's:
[Liefde]
[Samen]
[Leven]