Jouw pijn vult mijn blijdschap
Jouw angst geeft mij hoop
Jouw verdriet schenkt mij vrijheid
Jouw strijd is mijn boodschap
Jouw hart is zo groot
Jouw gevoel is een tombola
Jouw toen is de blokkade
Jouw weg is het pact je sloot
Ik voel je pijn, angst, verdriet en strijd
Ik voel je hart, Ziel, toen en Nu
Ik voel blijdschap, hoop en vrijheid
Ik voel de weg, het pact, en pleit:
Luister, voel, volg en leef
Beleef het Nu, elke seconde
Daal af, herken, vertrouw jezelf
Laat los, Blanc, ontvang en geef
Mijn blijdschap, hoop en vrijheid
is de boodschap, zichtbaar
in jouw strijd, het pact te omarmen
en straal vanuit je puurheid