Onze stemmen het zwijgen opgelegd...
Vertaald zijn deze woorden door het hart gezegd...
Onuitsproken maar zo puur gevoeld.
Verraden jouw ogen precies wat jij bedoeld
Elkaar lief te hebben door intens te beleven...
Alleen het hart de woorden van liefde laten spreken...
Dat zegt jij bent mijn leven....