Ne kleine
Zondag avond kruip ik lekker in mijn bed
Maandag morgend heb ik al een kopje thee gezet.
Dinsdag gaan we weer goed swingen ,
om woensdag iets goed te beginnen.
Donderdag ist weer een saaie dag omdat je vrijdag
mij niet zien mag.
Zaterdag ist weer gedaan en laten we ons alle twee
is goe gaan.
9 Maanden voorbij en der is der weer ne kleine bij .