Als niets het antwoord is op iets
jij stralend in het universum
schoonheid gaat in nacht gekleed
wij een soort van samensmelten
geboren uit zee en schelpen
aangespoeld op vergankelijkheid
Bij dood tij tussen eb en vloed
in de neutrale sfeer van de maan
bouwen wij van regen en wolken
altijd van immers samen meer