Zoveel tranen over mijn wangen,
zoveel pijn die je achterliet,
ik kan je niet vergeten, zinloos verlangen,
ik stik in zoveel verdriet.
Je besefte niet hoeveel ik van je hou,
hoe alles echt ineenzat de laatste tijd,
je besefte niet hoeveel ik leed en opofferde voor jou,
maar die onwetendheid was mijn eigen schuld, en ik heb zoveel spijt...!!!
Je hebt je leven en mij opgegeven,
me achtergelaten met een hartverscheurende pijn,
ik kan niet meer verderleven,
niet met de gedachte dat je er nooit meer zult zijn.
We hebben voor en door elkaar zoveel doorstaan,
we moesten zoveel problemen en obstakels overwinnen,
maar samen konden we,dacht ik,alles aan,
het lijkt het onmogelijk een leven zonder jou te beginnen.
Je wist hoeveel je voor me was gaan betekenen,
je was 1 van de kostbaarste personen in mijn leven,
een diepe zielsverwantschap,we konden altijd op elkaar rekenen,
maar nu zullen we nooit weten of we elkaar meer dan vriendschap,een belofte van liefde, zouden geven...
***********************************************************
voor mijn kostbare zielsverwant, die altijd in mijn hart zal blijven, en die ik nooit zal vergeten,.. sorry dat je zoveel moest lijden door je liefde voor mij... en dat je de dood als enige uitweg zag..
*cyn* *Queen of darkness*