Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vergelijk even
Vergelijk even
Als je naar dieren zit te kijken
Moet je ze eens met mensen vergelijken
Dan zie je zoveel overeenkomst
En daaruit is vaak de mens het domst
Kijk naar de dieren camouflage
Een slang vermomt zich als een tak
En met karnaval is het een rage
Dat je je verkleed in een raar pak
En wat denk je van versieren
Dan zijn de mannen net als de dieren
Ze zetten hun mooiste veren uit
En kramen de gekste woordjes uit
En dieren zijn net als mensen
Die houden van hun kind
Dat is een mooie vergelijking
Die je dan ook weer vind
Maar een akelig gegeven
Is dat dieren alleen doden om te leven
En mensen dit gewoon doen
Om zich van een ander te ontdoen
Dus ook al hebben wij wel hersens
En hebben dieren die niet
Toch is het een gegeven
Dat je veel overeenkomst ziet
Shadow
Reacties op dit gedicht
shadow vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
shadow
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
18 mei 2002
Thema's:
[Dieren]
[Humor]