Pracht van de natuur
het was een mooie dag
om nooit meer te vergeten
’s morgens wakker worden
de dekens wegslaan
neen, toch niet, te koud
nog even indekken
dan met de moed der wanhoop
uit bed, gelukkig op het matje
na de koffie naar buiten
een schok, de dag slaat hem neer
een lichte mist overheerste
accentueert de andere kleuren
de dag werd kleuriger en kleuriger
zelfs de zon kwam een kijkje nemen
ze kon de kou niet overwinnen
maar liet ons een prachtige dag
ela