kerst
Kerstballen in de Boom
een Wens doen is dan heel gewoon
ik zie een Ster Blinken
En de Glazen gaan weer Klinken
Kerst-feest vier je met elkaar
En dan Herdenken we het Afgelopen Jaar
dit Kerst sterretje schijnt helder en klaar
Op naar een mooi en Fantastisch Jaar
Wij Wensen Jullie een Kerst-feest zo Bizonder
Geen Gezeik en Geen Gedonder,
Ik vond dit Kerststerretje voor me Deur
Iemand zij die is vast voor Geur
Wees Blij met Kerstmis en Vier het met Elkaar
Want Kerstmis Komt Maar eens per Jaar
Vrolijke Kleuren Zilver, en Goud,
Laat zien dat je van Kerstmis Houdt
dan komt het grote woord
Wens Iedereen een Gelukkig nieuwe jaar 2014
geurtje van toorn