Aan Il..
Nothing Else Matters,
rememeber 10.05.'02 en vroeger..
~ Nothing Else Matters, enkel dat ~
Nothing Else Matters van Metallica
geeft weer
hoe ik erover denk
kan me niet meer schelen
wat anderen ervan zullen denken
interesseert met geen bal
wat anderen ervan zullen zeggen
ze kunnen allemaal barsten
het enige wat nog telt
is dat ik je graag zie
al een heel eind
onuitgesproken woorden omwille van ons verleden
wil die woorden (opnieuw) uitspreken
kan me niet meer schelen
wat anderen ervan denken
interesseert met geen bal
wat anderen ervan zeggen
barst allemaal!
ik zie je graag
en
dát
telt
enkel dat