Sterren.
Sterren in de ogen,
Sterren in de lach,
Sterren hoog daar boven,
Sterren door nacht en dag.
Sterren, een ieder is er een,
Sterren in wat we doen,
Sterren in wat we laten,
Sterren in sterren zijn.
Maar een ster van alle sterren,
Is een ster met sterren in zich,
Die sterren bevatten weet sterren,
Het is een prachtig gezicht.
De ster die roept en laat mij volgen,
The eye of the snake,
Zoals vernoemd in 10.000bc,
En ze waren er gekomen.
De sterren in het heelal,
Als alle mensen op de aarde,
Is er maar een die kan wijzen,
Naar t beloofde land.
De sterren vertellen,
De sterren wijzen,
De sterren laten dromen,
De sterren kunnen je prijzen.