Doe zoals een vogel,
vlieg je eigen weg,
als mensen je niet moeten,
dan hebben zij toch pech.
Laat mensen in hun waarde,
hoe moeilijk dat soms ook is,
er gebeuren nu eenmaal dingen op aarde,
die veroorzaken vaak pijn of ergernis.
Maar probeer niet te vergeten,
dat alles een reden heeft,
ik hoop ook dat je zult ontdekken,
dat er altijd iemand is die om je geeft.
Leef je eigen leven,
op de manier zoals jij dat wil,
het leven is nemen en geven,
sta daar maar even bij stil.
Maar één ding kan ik zeggen,
het leven is de moeite waard
en door alles wat je meemaakt,
wordt je zo sterk als een paard !