Openhartig
Het idee dat je nooit je verhaal kon uitten
Het idee dat jij de enige bent
Je stond voor alles en iedereen buiten
Voor alles en iedereen die je kent
Het is beter om je hart te ontlasten
Hoe je het verteld dat maakt niet uit
Je vormt voor je zelf hersenkasten
Ontlast deze, en uit je zelf luid
Je zal merken dat het je ontlast
Je voelt dat je muur langzaam aan het afbreken is
Het is net vuil dat je van je lichaam wast
Open worden voor jezelf, het is geen kattepis