Schat
Fijn dat je er voor mij bent lieve schat
Zo wil ik er voor jou ook zijn
Ik weet dat je dit heel goed opvat
Ik weet dat, en ik vind dit fijn
Het idee wat wij samen zijn
Geeft mij een overdonderd goed gevoel
Voor ons geen ellende meer en pijn
Maar alleen geluk en liefde, dus een heleboel
Ik heb mijn belofte gegeven
Voor het altaar beloofd
Ik zal deze dan ook naleven
en wel met een opgeheven hoofd