Hallo lieve schat
goedemorgen het is weer tijd
de wekker gaat al voor de derde keer
maar ik wil nog even blijven liggen
lekker tegen je aan kruipen
straks gaat hij wel weer.
ik wil zo graag je armen nog even om me heen
liggen met mijn wang op je borst
je hartslag voelen kloppen
nog even genieten van jou
maar potverdorie zeg
die wekker wil niet stoppen.