De geur van braadworst,
de smaak van glühwein,
een reuzenrad.
De koude van de stadsijspistes,
Het knallen van vuurwerk,
originele ijssculpturen.
Zo sluiten we het jaar af als een feest
zonder dat het ooit echt in december donker is geweest
16/12/2013