Hoeveel pijn is te verwerken
Wat is draaglijk voor een mens
Wat maakt leven waardevol
Waar ligt toch die grens
Wanneer komt toch dat punt
Dat verdriet berusting wordt
Waar pijn vervaagt in de tijd
Waarom is het leven kort
Hoelang staat er voor spijt
Wat is nu standaard
Voor verwerking van verdriet
Er spookt van alles door mijn hoofd
Maar een richtlijn is er niet