genoeg gelachen - het doet pijn aan mijn kaken
genoeg gehuild - mijn tranen opgedroogd
genoeg gevochten - ik wil het vechten staken
genoeg bevuild - het wordt niet meer gedoogd
genoeg gezopen - al kotsend op de keien
genoeg herkanst - het gaat er niet meer in
genoeg gekropen - voor jouw aanstellerijen
genoeg gedanst - het heeft gewoon geen zin
genoeg verloren - wat valt hier nog te zoeken
genoeg gepraat - er zijn geen woorden meer
genoeg geluisterd - wat sta je nou te vloeken
genoeg gehaat - want schat, ik deserteer
genoeg vergeven - tot zeventig maal zeven
genoeg verblind - ik kan weer helder zien
genoeg verzonnen - al heb ik het je vergeven
genoeg gemind - ik tel wel eerst tot tien
maar ze zegt: er is nog niet genoeg gevreeƫn
en ze zweeft als de engel die viel
in de stilte hoor ik onze harten breken
de liefde knaagt aan het eelt op de ziel