Wie had het ooit verwacht.
Dat ik in je armen zou liggen vannacht.
Wie had het durven dromen.
Dat ik de ware liefde tegen zou komen.
Wie had het kunnen bedenken.
Dat ik mijn hart aan jou zou schenken.
Wie houdt mij nu nog tegen.
Dat is mijn hart die is verlegen.