Door de muur wordt er gegild
het is de schreeuw van een kind
het gaat door merg en been
wil niet luisteren
maar kan er niet omheen
niemand die er iets aan doet
die eens luistert
die het ziet
de onmacht die je voelt
doet geen enkele mens ooit goed
het gaat door uur na uur
roepen, schreeuwen en gescheld
bonken,gekletter
paniek en geschetter
hulpdiensten doen er ook niets aan
die horen het niet
vinden het banaal
maar ik hoor het
door de muur
het gaat maar door
uur na uur
ben enkel nog
een stille
maar bezorgde buur