Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
je nog even aankruipen
Ik wil zo graag nog even blijven
naar je kijken met je ogen dicht
ik wil zo graag nog even je aankruipen
terwijl je daar zo ligt
Helaas roept mijn leven me naar huis
kinderen die zicht zorgen maken
maar ik wil zo nog heel even graag
je vasthouden en aanraken
De wind waait rondom het dak
terwijl ik hier lig in je armen
het dekbed heerlijk over ons heen
heerlijk om me zo te mogen warmen
Je kust me zachtjes in mijn hals
kruipt zo lekker tegen me aan
hoewel ik weet dat ik moet
wil ik echt nog lang niet gaan
Oh ik wou dat ik gewoon lekker kon blijven
niet weg zou moeten in de kou
ijskrabbend rillend bibberend
gewoon lekker blijven omdat ik van je hou
Reacties op dit gedicht
starcollector vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
witteroos
:
Dinsdag, december 24, 2013 10:24
Heerlijk knus beschreven. Warme groet
Over dit gedicht
Auteur:
starcollector
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
24 december 2013
Thema's:
[Houden van]