Het is een verheugenis
ieder jaar opnieuw en nimmer gezeur
zwemmen bloedverwanten
in scholen voor de deur
zij zingen water melodieën
kaarsen zijn niet nodig
ze zijn zelfs overbodig
tafels vol uit rotsen gesneden
overmatig groen tot op heden
ruime keuze uit zeewier te eten
wel honderd verschillende smaken
moet je weten
tubifex slingeren
altijd rondom gasten heen
kom, neem er nog één
The Jellyfishband
versieren de hele boel
doch Sheen de MeerminQueen
heeft slechts één doel
familie is verboden elkaar te eten
antropofagie hoort hier niet thuis
bellenblazend zucht zij
zo’n Kerstfeest bij Sheen
heeft bijna niemand eerder gezien!
http://issuu.com/windig/docs/sheen_update
*