When.
__________________________
When a fantasy becomes reality.
When reality returns fantasy.
When fantasy becomes insanity.
When insanity becomes a psychological problem.
When a psychological problem becomes opression.
When opression becomes depression.
When depression becomes obsession.
When obsession becomes an election.
When an election becomes an awakening.
When awakening makes you regain,
Strenght.
When strenght makes you de-stressed.
When de-stressing makes you go deflect.
When deflection gives you new elections
when elections give you new selections
Untill new selections give you,
Nothing.
___________________________________
Anthony Willems