Was ik maar enigskind!
Helaas was ik niet enigskind en was ik de middelste.
Helaas werd mijn zus en mijn broertje altijd voorgetrokken
Waarom dat gebeurde geen idee,
helaas vele mensen zagen dit duidelijk.
Altijd was ik de schuldige van de drie,
ookal was ik dat niet!
Ik lijk teveel op mijn vader met uiterlijk
Misschien dat het daar aan lag
Nu nog steeds gebeurd het nog steeds dat ze worden voorgetrokken
Ik voel me eenzaam en alleen
Alleen zonder familie..
Was ik maar enigskind en dan had ik tenminste alle aandacht
Niet dat ik zoveel aandacht van nodig heb,
maar zou het fijn vinden als mijn eigen moeder gewoon eens belt van hoe het gaat
Ze kan namelijk wel mijn zus en broertje bellen
Waarom kan ze mij niet eens bellen?
Als ik enigskind was dan had ze dat wel gedaan en kwam ze gewoon eens op de koffie
Zonder dat ze haar jas aan houdt!
En gaat ze niet meteen weg als de koffie op is
Ik weet nog toen ik net een eigen huisje had in 2007
Mijn zus en moeder kwamen langs om te kijken hoe ik woon
Ik vroeg ze of ze wat wouden drinken
Ze keken elkaar aan van wel of niet
Uiteindelijk namen ze een bakje thee
Hielden hun jas aan..
Thee was binnen 5 minuten op en weg waren ze
Waarom kunnen ze niet gewoon hun jas uit doen als ze op visite zijn?
Zo voelt het niet fijn ..
Waarom ?
Waarom dat is wat ik me afvraag
Ik ben haar dochter en mijn zus is mijn zus,
Maar waarom zo'n afkeer naar mij...
Is het zo moeilijk om bij mij langs te gaan op de koffie
En of een belletje om te vragen hoe het gaat?
Daarom als ik enigskind zou zijn dan had ik gewoon een ouder die mij afentoe belt.
Bellen van hoe het gaat en of ze eens langs komt op de koffie..
Was ik maar enigskind!