Weer samen
Het duurde dit keer wel 4 weken
Voor we elkaar weer in de ogen keken
Voor mij te lang, dat weet je ondertussen
En dat gevoel is ook niet weg te kussen
Ook al ben ik nog zo blij om je weer te zien
Een volgende afspraak wat eerder misschien?
We zijn in ieder geval weer even samen
‘t Is goed, kan niet anders beamen
Geniet van elke minuut, elk uur, elke dag
Jij en ik weer samen, ik straal en lach!