het jaar afsluiten met liefde
gelukkig zijn voor de kleine dingen
je voorraan in de rij wringen
afwachten voor geld
dat is wat voor mensen nu echt wel teld
geef ze een plaats waar ze rijk kunnen zijn
niet de fles of de honger
het leven is niet zwart wit maar grijs
geef ze een spijs
vol nieuwe wensen voor het nieuwe jaar
en het ingaan met oude en nieuwe mensen
familie en kennissen het samen vieren
leven zonder 1of ander gevaar
samen staan we sterker
en zijn we voor elkaar daar
steek het vuur aan de lond
pas op voor de hond
en we knallen ons naar 2014